Skip to main content
 

Ik help professionals
effectiever te brainstormen.

Creatievere ideeën, meer winst.

Trainer en coach

Ervaringsdeskundige

Hallo, mijn naam is Bas. Ik ben specialist en ervaringsdeskundige in creatief denken en help je graag met mijn Winstidee methode. Met deze methode help ik je effectiever te worden in het bedenken van ideeën en oplossingen. Daardoor word jij behendiger in het overwinnen van uitdagingen en geef je je project of onderneming een boost.

Ik wilde vooral mezelf worden

Met Winstidee zit ik op mijn kracht. Ik krijg er ontzettend veel energie van. Ik ben zowel analytisch als creatief en heb een brede interesse. Bijvoorbeeld scheikunde (bèta), spaans (alfa), psychologie (gamma) en muziek schrijven vind ik even boeiend. Hierdoor kan ik makkelijk tussen verschillende werelden bewegen en ongebruikelijke combinaties zien.

Door de vroege dood van mijn ouders heb ik steeds mijn hart gevolgd, soms ten koste van andere kansen. Na de Europese school in Mol (B) studeerde ik eerst moleculaire biologie in Utrecht, daarna voor leraar biologie in Tilburg. Uiteindelijk begon ik in een drukkerij en studeerde naast een volle baan grafische vormgeving in Eindhoven en grafisch ontwerp in Breda. Als zelfstandige heb ik nu mijn eigen onderneming met drie activiteiten: Oriform, Beeldzaam en Winstidee.

 

Met ideeën spelen als met LEGO