Skip to main content
 

Wil jij stomen van ideeën?

Grip op Waardecreatie.

Propositie

Doelgroep — Ondernemende Professionals

Ben jij een zelfstandig ondernemer of een ondernemende professionals ‘binnen de onderneming’, vast of interim? Wil jij meer controle krijgen over je eigen creativiteit? Bijvoorbeeld in de vorm van probleemanalyse, brainstormtechnieken en idee-ontwikkelvaardigheden? Het zal je dan vast niet ontgaan zijn, dat creatief denken wordt gezien als één van de sleutelcompetenties van de 21e eeuw.

Uitdaging — Trainen van Creativiteit

Creatief Denken is een van de basisingrediënten van het ondernemerschap én een noodzakelijke vaardigheid om de toenemende complexiteit van problemen de baas te kunnen. Het slechte nieuws is, dat de meeste van ons in de eerste 15 levensjaren, vrijwel alle creativiteit verloren zijn. Het goede nieuws is, dat het mogelijk is om door training weer creatiever te worden. Lees ook deze blog.

Methode — Praktische Brainstorm Technieken

Met Winstidee leer ik professionals zoals jij een methode om bewust en bekwaam te brainstormen. We werken aan houding, zodat je bijvoorbeeld meer kansen gaat zien. We doorlopen enige theorie, zodat je begrijpt wat wél en wat niet werkt. Met de brainstorm-technieken die je krijgt, kun je meteen in de praktijk aan de slag. Lichamelijke conditie vergt training. Het is met Creatief Denken niet anders.

Resultaat — Betere ideeën, meer winst

Met de praktische trainingen van Winstidee, krijg je de tools om je creativiteit te ontwikkelen en onder controle te krijgen. Op die manier kun je meer winst realiseren door effectiever nieuwe oplossingen te ontwikkelen, om bijvoorbeeld tijd te besparen, kosten te reduceren of winst te verhogen.

 

Unieke Aanpak

Éen-op-één

Maatwerk en focus op jouw uitdaging.
Gericht op zelfstandig brainstormen.

Effectief

• Op basis van het laatste wetenschappelijk onderzoek.
• Beproefde methode met praktische technieken.
• Direct in de praktijk aan de slag.

Flexibel

Zelf bepalen hoe vaak en hoe lang je traint.
Tijd en geld besparen met online sessies.

Winstidee proces

Verhelderen

Probleem analyseren
Vraag formuleren

Brainstormen

Ideeën bedenken

Ontwikkelen

Ideeën selecteren
Oplossingen uitwerken
Overtuigen belanghebbenden

Uitvoeren

Plan uitvoeren
Resultaten beoordelen