Skip to main content
Boektips

Boektip 10

By 10 maart 2021januari 20th, 2022No Comments

Een uitgebreide referentie van 100 onderzoeksmethoden, synthese- en analysetechnieken en onderzoeksresultaten voor mensgericht ontwerp. Ook fijn om af en toe in te neuzen en ideeën op te doen.

Bella Martin is auteur voor Goodreads.


Universele ontwerpmethoden
100 manieren voor het onderzoeken van complexe problemen…
Bella Martin & Bruce Hanington
Uitgever Lev.
1e druk, september 2012
Hardcover
208 pagina’s
Nederlands
ISBN 9789063692919


Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.