Skip to main content
Boektips

Boektip 4

By 27 januari 2021januari 20th, 2022No Comments

We overschatten de rol van ons bewuste denken. Ons onbewuste brein stuurt ons gedrag, veel meer dan we zouden willen. In hoofdstuk 6 gaat Dijksterhuis in op onbewuste creativiteit. Met betrekking tot creatief denken geeft dit boek inzicht in hoe ons onbewuste een belangrijke rol speelt bij creatief denken.

Ap Dijksterhuis is hoogleraar psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is gespecialiseerd in het onderbewustzijn en intuïtief denken.


Het slimme onbewuste
Denken met gevoel
Ap Dijksterhuis
Uitgeverij Lannoo
39e druk, januari 2015
Paperback
238 pagina’s
Nederlands
ISBN 9789035143418


Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.