Skip to main content
Boektips

Boektip 6

By 10 februari 2021januari 20th, 2022No Comments

Tiny Habits laat een manier zien hoe we ons gedrag kunnen veranderen. Gedrag wordt bepaald door motivatie, vaardigheid en triggers. Motivatie is niet echt iets waar we op kunnen vertrouwen. Gedrag is het makkelijkste te veranderen in kleine stapjes en triggers die gebaseerd zijn op reeds bestaande routines die helpen als herinnering. 

Brian Jeffrey Fogg is gedrags wetenschapper aan de Universiteit van Stanford.


Tiny Habits
Why Starting Small Makes Lasting Change Easy
Bj Fogg
Ebury Publishing
1e druk, december 2020
Paperback
320 pagina’s
Engels
ISBN 9780753553244


Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.