Skip to main content
Doelen

01. Groei en bloei

By 27 mei 2022februari 20th, 2023No Comments

Groei en bloei

Ik besteed veel van mijn vrije tijd in de tuin en zoals je kunt zien had ik ook nog wat lege potten over. Wat daarmee te doen?

Als professional kun je soms het gevoel hebben te verzuipen in de lege potten. Creatief denken helpt je het potentiëel te zien van een ‘obstakel’.

Bovendien: iedereen zit wel eens in z’n zelfgegraven kuil. En een ander ziet jouw zelf opgeworpen barrières veel makkelijker. Daarvoor open staan is het begin van groei en bloei.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.