Skip to main content
Doelen

09. Help!

By 9 november 2021februari 20th, 2023No Comments

Mijn onderneming heeft een hartstilstand. Aderverkalking. Wat moet ik nu doen?

Ideeën zijn de zuurstof voor het hart van je onderneming. Denk er maar eens over na, waarschijnlijk is je onderneming ooit begonnen met een paar goede ideeën. Dus wat doe je als de klad erin komt? Wat doe je bij een hartstilstand? Hoe reanimeer je de zaak?

Maar wat als je het even niet meer weet? Soms héb je gewoon even geen ideeën. Bij zoveel urgentie kun je misschien wel het beste expertise inhuren. Bij minder urgentie zou je kunnen overwegen jezelf te trainen meer controle te krijgen over je bron aan ideeën. Met nieuwe ideeën hou je je onderneming gezond.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.