Skip to main content
Doelen

03. Hoe nu verder?

By 10 december 2021februari 20th, 2023No Comments

Hoe nu verder?

Ik ken een ondernemer die ooit een restaurant overnam. Hij had tientalle ideeën voor verbetering die hij direct uitvoerde. Ook zijn personeel was enthousiast. De zaak liep een paar jaar als een tierelier tot de klad erin kwam. Hoe nu verder?

Iedere ondernemer kent het. Je wil eigenlijk altijd een aantal ideeën achter de hand hebben, maar soms droogt de bron gewoon even op. Daarom is het verstandig om hier op voorhand in te investeren.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.