Skip to main content
Doelen

02. Storm!

By 31 januari 2022februari 20th, 2023No Comments

Storm!

Ik hou er wel van. Tegenwoordig hebben we dan ook de Oosterscheldekering. Dat was een creatief idee. Nieuw en bruikbaar. Een storm hoeft uiteindelijk niet eens zo heel lang te duren, om hoog water te krijgen met alle mogelijke gevolgen.

Ondernemen kan soms ook stormachtig zijn. Professionals zijn wel wat gewend. Maar als er een spreekwoordelijke boom op je weg ligt, is het toch wel handig als je snel ideeën kunt genereren.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.