Skip to main content
Doelen

10. Toekomstmuziek

By 9 november 2021februari 20th, 2023No Comments

De uitdagingen waar we als ondernemers voor staan, volgen elkaar vaker en sneller op en worden steeds complexer en ingrijpender. Nieuwe ontwikkelingen zetten regelmatig hele sectoren op z’n kop.

Scholing blijft natuurlijk belangrijk voor het leren oplossen van bekende problemen. Totaal nieuwe uitdagingen vergen wel steeds meer creativiteit om zelfstandig tot nieuwe kennis en oplossingen te komen.

De potentie om creatief problemen op te lossen en te innoveren is wel aanwezig, maar het ontbreekt velen aan de juiste technieken. Sterker: velen weten niet eens dat er krachtige technieken bestaan om efficiënt tot winstideeën te komen.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.