Skip to main content
Houding

39. Creative Hight

By 27 september 2021februari 20th, 2023No Comments

Als ik muziek maak raak ik het besef van tijd kwijt. Uren gaan voorbij en ik heb het niet in de gaten. Ik ga van idee naar idee. Het is een heerlijk gevoel, ergens tussen een licht uitdagende druk en comfortabele routine in.

Ze noemen het flow. Ik noem het een creative high. In plaats van endorfines maak je dopamine aan. Je voelt je euforisch en misschien zelfs licht manisch. Je creatieve bron genereert een stroom van ideeën.

Iedereen kan een creative high ervaren. Daarvoor moet je wel oefenen.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.