Skip to main content
Houding

49. Doe elke dag iets nieuws

By 6 december 2021februari 20th, 2023No Comments

Zwem met een dolfijn. Volg een cursus gebarentaal. Leer een sterrenbeeld herkennen. Ga kersen plukken. Loop van Maastricht naar Groningen. En reflecteer op wat je geleerd hebt.

Hoe kun je creatiever worden? Een slimme tactiek om dit te trainen is elke dag iets doen, wat je nog nooit hebt gedaan. De houding die je daarvoor moet aannemen, is erg vergelijkbaar met de houding die nodig is om creatief te denken.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.