Skip to main content
Houding

24. Durf je te stoten

By 14 juni 2021februari 20th, 2023No Comments

Wat voel ik me een nul. 99 van de 100 berichten op LinkedIn zijn positief en gaan over succes. De werkelijkheid? Vul het zelf maar in. 

Stel je moet in een onbekende omgeving, geblindeerd en zo snel mogelijk van de ene kant naar de andere kant komen. 

Als je je laat tegenhouden, omdat je bang bent tegen dingen te botsen of te vallen, zul je zeker niet slagen. Is het spannend? Zul je botsen? Zul je vallen? 

‘Falen is niet het tegenoversgestelde van succes. Het is onderdeel van succes.’ (Arianna Huffington) 

Het is een cyclus. Je hebt een idee voor een mogelijke oplossing, je probeert dit uit en het werkt niet. Daar leer je van zodat je weer een nieuw en beter idee krijgt. Dit herhaal je net zo lang tot je successvol bent. 

Met creatief probleem oplossen kun je dit proces wel versnellen. 

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.