Skip to main content
Houding

21. Geen ideeën meer

By 22 mei 2021februari 20th, 2023No Comments

Ben je leeg? Goed zo. Dat is namelijk precies wat je wil, mits je je brein een heldere zoekopdracht hebt gegeven. Stop met zoeken! Misschien dat je er nog één idee uit kunt persen, maar extra zoeken is inefficient en echt zonde van je tijd. Plan een nieuwe ‘brainstorm’-sessie en je zult merken dat je brein de leegte op de achtergrond vanzelf weer heeft gevuld met nieuwe ideeën. 

Vergelijk het met een imker. Als er geen honing in de raat zit, heeft het geen zin om er honing uit te centrifugeren. Maar een lege raat betekent wel, dat de bijen deze weer kunnen vullen met nieuwe honing. Laat de bijen in je hoofd het werk doen. 

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.