Skip to main content
Houding

Heb vertrouwen

By 8 maart 2021januari 1st, 2022No Comments

Om succesvol op zoek te gaan naar een (betere) oplossing, moet je wel geloven dat die bestaat. Veel professionals gaan daar al de fout in. Ze denken dat iets niet op te lossen is óf dat ze de beste oplossing al hebben gevonden (het eerste idee). 

Ben je overtuigd dat er een (betere) oplossing is, dan moet je nog geloven dat jij die kan vinden. Als je gelooft dat het mogelijk is, en je instrueert de filter in je hoofd (Reticulair Activerend Systeem), dan ga je ook de mogelijkheden zien. Het RAS instrueren doe je door er regelmatig actief mee bezig te zijn. Dus ‘zoekt en gij zult vinden’. 

Door kennis te maken met de methode Creatief Probleemoplossen (CPS), kun je je vertrouwen versterken. Je moet het gewoon de tips & tricks een keer ervaren.

 

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Bel me geheel vrijblijvend: 06 539 616 39. Meer informatie: https://winstidee.nl.

#ondernemen #ondernemerschap #oplossingen #creatief #creatiefdenken #creativethinking #letsconnect #winstidee