Skip to main content
Houding

10. Heb vertrouwen

By 8 maart 2021februari 20th, 2023No Comments

Om succesvol op zoek te gaan naar een (betere) oplossing, moet je wel geloven dat die bestaat. Veel professionals gaan daar al de fout in. Ze denken dat iets niet op te lossen is óf dat ze de beste oplossing al hebben gevonden (het eerste idee). 

Ben je overtuigd dat er een (betere) oplossing is, dan moet je nog geloven dat jij die kan vinden. Als je gelooft dat het mogelijk is, en je instrueert de filter in je hoofd (Reticulair Activerend Systeem), dan ga je ook de mogelijkheden zien. Het RAS instrueren doe je door er regelmatig actief mee bezig te zijn. Dus ‘zoekt en gij zult vinden’. 

Door kennis te maken met de methode Creatief Probleemoplossen (CPS), kun je je vertrouwen versterken. Je moet het gewoon de tips & tricks een keer ervaren.

 

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.