Skip to main content
Houding

08. Investeer in onzekerheid

By 22 februari 2021februari 20th, 2023No Comments

Niemand weet vooraf wat het creatieve proces oplevert. Je doet een bepaalde investering, maar het rendement is onzeker. Het is een ‘high risk high return strategy’. Maar het is de enige strategie, om een nieuw probleem op te lossen.

Een goed idee heeft impact. Laat je niet verblinden door de succes verhalen. Je moet veel mislukken om te slagen. Maar als je tijd wil investeren, is er een methode om je te helpen.

Een goed idee is ook relatief makkelijk te realiseren. Want al heb je een idee dat in potentie veel impact heeft, dan moet je nog veel creatief denken om het tot een succes te brengen.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.