Skip to main content
Houding

47. Je bent niet je ideeën

By 22 november 2021februari 20th, 2023No Comments

Op de kunstacademie werd ik helemaal afgebrand, als ik mijn voorstellen liet zien. Althans, in het begin voelde het zo, omdat ik me te veel identificeerde met mijn werk. Want als je maar vijf voorstellen hebt, dan heb je ook best wel wat te verliezen.

En ondertussen kon niemand mij vertellen, hoe het dan wél moest. Van lagere school tot en met universiteit: ik volgde de instructies en slaagde. Maar op de kunstacademie mocht ik de oplossing zelf bedenken, zolang die maar nieuw was en doel trof. Ik was toch zo creatief?

Want wat doe je als er geen oplossing bestaat voor een probleem? Of als je een nieuwe oplossing zoekt die beter werkt?

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.