Skip to main content
Houding

22. Leg de lat hoger

By 31 mei 2021februari 20th, 2023No Comments

Stel dat je 10 namen moet bedenken voor een nieuwe producten. Als het na ongeveer vijf ideeën lastig begint te worden, ben je waarschijnlijk niet voldoende getraind in creatief denken.

Vaak ben je te druk met bedenken, waarom een bepaalde naam niet volstaat. Maar selecteren is niet de opdracht. Leg de lat hoger door het vereiste aantal te verdubbelen.

Bovendien is het handig om je creativiteit te gaan trainen. Maak de uitdaging bij je creative workout steeds iets zwaarder, net als bij krachttraining. Zet ook even door, want net als bij fietsen duurt het even voordat het creatieve brein aanspringt.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.