Skip to main content
Houding

25. Sta jezelf toe prul te maken

By 21 juni 2021februari 20th, 2023No Comments

Stel je zoekt een ludieke actie voor je klanten. Het beste bedenk je dan een flink aantal ideeën. Bijvoorbeeld 100. Niet elk idee is uitvoerbaar. En sommige ideeën zijn saai. Als je dan in totaal vijf originele en uitvoerbare ideeën (oplossingen) hebt weten te bedenken, is dat al best een creatieve oogst.

Merk op dat wel 95% in de categorie ‘prul’ valt. Jezelf toestaan om rommel te bedenken, is echt een voorwaarde voor creatief resultaat. Hoe groter de opbrengst aan ideeën, hoe kritischer je kunt selecteren. Door de grote opbrengst is het ook makkelijker om een professionele afstand tot je werk in te nemen. 

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.