Skip to main content
Houding

09. Warming Up

By 1 maart 2021februari 20th, 2023No Comments

Voordat je gaat sporten, doe je het beste een warming up. Een warm lichaam verhoogt je prestaties en voorkomt blessures.

Waarom zou je het brein dan geen warming up gunnen? Een paar oefeningen met als doel het brein op te warmen, kunnen een boost geven aan je creativiteit. Bedenk bijvoorbeeld in 5 minuten zoveel mogelijk manieren om je buurman te plagen. Idee 1: Beekse Bergen een nijlpaard in zijn tuin laten zetten. 

Er is overigens onderzoek waaruit blijkt, dat beweging de creativiteit stimuleert. 

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.