Skip to main content
Houding

01. Weet je nog?

By 4 januari 2021februari 20th, 2023No Comments

Suzan is bezig met haar businessplan. Haar plannen zijn goed, ik zie voldoende mogelijkheden. Maar ze twijfelt. Is dit nou wat ik wil? En dan gaan bij mij de alarmbellen af. 

Weet je nog toen je kind was? Je hield je niet bezig met wat er van je werd verwacht. Je hield je niet bezig met wat je dacht dat je moest doen. Je hield je niet bezig met consequenties. En beren? Die bestonden niet. Je deed wat in je opkwam. 

Dromers hebben die gave niet verloren. Het is de gave om te zien hoe de wereld anders zou kunnen zijn. 

Wat is jou droom? Want het is een droom die het hart sneller laat klopen. Het is de energie om door te gaan, ook als het tegenzit. Het geeft je focus. 

Alles begint met een droom. Pas als je weet wat je droom is, kun je gaan onderzoeken hoe je deze kunt verwezelijken. Dromen is al creatief, maar de droom waarmaken is pas écht creatief. 

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.