Skip to main content
Houding

52. Zet een eerste stapje

By 20 december 2021februari 20th, 2023No Comments

‘Real artists ship’. Breng je ideeën tot leven. Je kunt de eerste stap al enigszins uitwerken tijdens je brainstromen (elaboratie). Noteer achter elk idee meteen één eerste concrete stap die je kunt zetten. En hoe meer je daadwerkelijk doet, hoe minder je last hebt van dingen die misgaan.

Zorg dat de drempel om te beginnen niet te hoog is. Is de eerste stap te moeilijk? Bedenk dan een kleinere stap. Als het idee is je tuin te veranderen, begin dan eens met het planten van één boom.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.