Skip to main content
Houding

19. Zoek zolang je kan

By 10 mei 2021februari 20th, 2023No Comments

Wat vinden jullie? Ondernemers willen actie! En uitstellen staat niet in ons woordenboek. 

Stel je hebt een goed idee. Waarom zou je daar direct mee aan de slag gaan? Je eerste idee is zelden het beste en er is meestal wel tijd om door te zoeken. 

Maar dat is dus lastig. Want je stelt je beslissing uit en als het er echt toe doet, kan dat een zeer onaangenaam gevoel van onzekerheid opleveren. Daar moet je wel mee om kunnen gaan. Hoe doe je dat?

Schrijf in ieder geval je beste idee op, leg het papier opzij en zoek verder. Dat idee loopt echt niet weg. Ondertussen geef je jezelf een kans om je opties te verkennen en betere ideeën te vinden. 

Maar wat doen jullie in zo’n situatie? Ik lees het graag hieronder! 

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.