Skip to main content
Videotips

Videotip 14

By 6 april 2021januari 22nd, 2022No Comments

Importance Of Creativity in Business
Creatieve mensen zijn nieuwsgierig, spelen graag, nemen risico’s, hebben humor, zijn zowel extrovert als introvert, zijn opbouwend kritisch, hebben een hoog emotioneel quotient en denken langzamer door de beschikbare tijd te gebruiken.

Creatieve bedrijven omarmen mislukking, streven naar diversiteit van het personeelsbestand en weten wat samenwerking is.

Mathew Jenusaitis is een mondiale gezondheidsfunctionaris.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.