Skip to main content
Videotips

Videotip 15

By 13 april 2021januari 22nd, 2022No Comments

Creatieve Denktechniek
Door een gereedschapskist te ontwikkelen met creatieve denk technieken, kun je jezelf wapenen om een aantal van de grootste uitdagingen op te lossen, die je in je privé leven en je werk tegen komt.

Om de wereld te veranderen moeten we dingen anders en andere dingen doen. We willen problemen wel oplossen, maar we hebben een tekort aan oplossingen. Creatieve ideeën zorgen voor vooruitgang.

Maar mensen voelen zich niet creatief. Toch zijn ze dat wel. Maar als je de technieken hebt, ben je er nog niet. Je hebt ook oefening en ervaring nodig.

Een krachtige techniek die je zou kunnen oefenen is over het probleem nadenken en nog niet op zoek gaan naar oplossingen. Vraag jezelf 5 x waarom alsof je een klein kind bent. Waarom is dit probleem belangrijk?

James taylor is spreker, auteur en ondernemer op het gebied van creatief denken.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.