Skip to main content
Videotips

Videotip 48

By 30 november 2021oktober 17th, 2022No Comments

108 ideeën in 30 minuten
Zoek 6 deelnemers. Maak in Excel een tabel van 4 kolommen en 7 rijen. In de eerste kolom noteer je de namen van de 6 deelnemers. In de bovendste rij zet je respectievelijk idee 1, 2 en 3. Print de tabel 6x uit.

Elke deelnemer krijgt een vel en 5 minuten om 3x 1 idee op te schrijven per vakje achter zijn naam. Daarna geeft iedere deelnemer zijn vel door aan de persoon rechts van hen. Herhaal dit tot alle 108 vakjes vol zijn.

Ed Tchoi is Certified Scrum Master en Ondernemer.

Professionals kunnen creatief denken trainen. Bij creatief denken gaat het erom dat je problemen als uitdagingen gaat zien, dat je technieken traint om voor die uitdagingen efficiënt honderden ideeën te bedenken om vervolgens met de beste ideeën aan de slag te gaan.

Wil je daar meer over weten? Klik dan hier! Of bel me geheel vrijblijvend: 0497 700228Vond je deze post verhelderend? Geef me een like, laat een comment achter en deel met je connecties!  Hebben wij nog geen connectie ? Stuur me dan gerust een verzoekje en #letsconnect, want ik leer graag leuke mensen kennen.

#professionals #ondernemen #training #creativiteit #winstidee

Hallo! Leuk dat je mijn berichtje leest, ik ben Bas van Meegen en mijn onderneming heet Winstidee. Met Winstidee help ik ondernemende professionals effectievere idee bedenkers en probleem-oplossers te worden. Je kunt je project of onderneming een boost geven met een goed idee. Ik geloof dat professionals creatiever kunnen worden, door kennis te nemen van de geheimen uit de wereld van creatie en innovatie. Met creatieve denkvaardigheid zijn ze beter toegerust voor de uitdagingen in een wereld die steeds sneller steeds complexer wordt. Dit kan met de juiste methode en het trainen van de juiste houding, kennis en vaardigheden.